skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

The Golden Award For Quality and Business Prestige

The Golden Award For Quality And Business Prestige

Internacionalnom univerzitetu Travnik, iz Travnika dodjeljena je prestižna nagrada  „The Golden Award For Quality and Business Prestige“  od strane Izbornog komiteta OMAC-Pariz. Ceremonija dodjele nagrade održana je 23 i 24. juna 2013.godine u Rimu u Italiji u jednom od najprestižnijih hotela u Europi, Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotel.
Kako bi se nagradile kompanije iz čitavog svijeta koje su se dokazale u polju kvaliteta i izvrsnosti u poslovanju nastala je ova međunarodna nagrada. Izborni komitet je navedenu nagradu odlučio dodjeliti Internacionalnom univezitetu Travnik koja uključuje certifikat, trofej, pečat za kvalitet i vip članstvo.

Ovoj ceremoniji su prisustvovati biznismeni iz različitih oblasti iz više od 40 zemalja kao i konzularni predstavnici i diplomati da bi podržali ove nezaboravne trenutke.
Internacionalni univerzitet Travnik je poznat po svojim dostignućima u nauci i visokom obrazovanju, kvalitetu svog rada, visokom nivou znanja njegovih studenata, kao i velikom broju svojih sudenata i magistranata.
Do sada je Akademik, prof.dr.Ibrahim Jusufranić primio mnogo nagrada i priznanja iza kojih stoji dosta truda i rada. Podsjetimo se da je IUT-u dodjeljena nagrada „ Best University“ za najbolji Univerzitet na Balkanu 17.12.2012.godine u Beču od strane Internacionalnog Sokrates komiteta za oblast visokog obrazovanja. Takođe je nekoliko mjeseci ranije iste godine u Dablinu dodjeljena prestižna međunarodna nagrada „Socrates“ za zasluge u oblasti visokog obrazovanja i intelektualni razvoj današnjeg društva Rektoru Univerziteta, Akademiku, prof. Dr. Ibrahimu Jusufraniću
Nagrade su nastale kao rezultat rada u visokom obrazovanju što predstavlja značajan doprinos u obrazovanju budućih generacija na području cijele BiH i šire.

 

Back To Top