skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

The Golden Award For Quality and Business Prestige

Internacionalnom univerzitetu Travnik, iz Travnika dodjeljena je prestižna nagrada  „The Golden Award For Quality and Business Prestige“  od strane Izbornog komiteta OMAC-Pariz. Ceremonija dodjele nagrade održana je 23 i 24. juna 2013.godine u Rimu u Italiji u jednom od najprestižnijih hotela u Europi, Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotel.
Kako bi se nagradile kompanije iz čitavog svijeta koje su se dokazale u polju kvaliteta i izvrsnosti u poslovanju nastala je ova međunarodna nagrada. Izborni komitet je navedenu nagradu odlučio dodjeliti Internacionalnom univezitetu Travnik koja uključuje certifikat, trofej, pečat za kvalitet i vip članstvo.

Ovoj ceremoniji su prisustvovati biznismeni iz različitih oblasti iz više od 40 zemalja kao i konzularni predstavnici i diplomati da bi podržali ove nezaboravne trenutke.
Internacionalni univerzitet Travnik je poznat po svojim dostignućima u nauci i visokom obrazovanju, kvalitetu svog rada, visokom nivou znanja njegovih studenata, kao i velikom broju svojih sudenata i magistranata.
Do sada je Akademik, prof.dr.Ibrahim Jusufranić primio mnogo nagrada i priznanja iza kojih stoji dosta truda i rada. Podsjetimo se da je IUT-u dodjeljena nagrada „ Best University“ za najbolji Univerzitet na Balkanu 17.12.2012.godine u Beču od strane Internacionalnog Sokrates komiteta za oblast visokog obrazovanja. Takođe je nekoliko mjeseci ranije iste godine u Dablinu dodjeljena prestižna međunarodna nagrada „Socrates“ za zasluge u oblasti visokog obrazovanja i intelektualni razvoj današnjeg društva Rektoru Univerziteta, Akademiku, prof. Dr. Ibrahimu Jusufraniću
Nagrade su nastale kao rezultat rada u visokom obrazovanju što predstavlja značajan doprinos u obrazovanju budućih generacija na području cijele BiH i šire.

 

Back To Top