skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Europska nagrada za najbolju praksu 2013

Europska Nagrada Za Najbolju Praksu 2013

Europska nagrada za najbolju praksu 2013
(The European Award for Best Practices 2013)

Dana, 08.12.2013. godine u Beču, Austriji – Europsko društvo za  kvalitet istraživanja (ESQR), u okviru godišnjeg programa, dodijelio je Europsku nagrada za najbolju praksu 2013 (The European Award for Best Practices)  Internacionalnom univerzitetu Travnik.

Konvencija je održana u luksuznom hotelu Parkhotel Schoonbrunn.
Europska nagrada za najbolju praksu  priznaje izuzetnu posvećenost, podršku i rezultate u kvalitetu strategija menadžmenta kako velikih tako i srednjih i malih kompanija.
Poslovni ljudi, akademski eksperti, diplomatski predstavnici i profesionalci iz oblasti kvaliteta iz iz Europe, Azije, Amerike, Afrike i Australije su prisustvovali navedenom događaju. Pored profesionalaca iz oblasti kvaliteta na jutarnjoj konferenciji, kompanije učesnici i njihovi predstavnici su imali priliku da održe govor o njihovim aktivnostima međunarodnoj publici i da se povezežu sa poslovnim ljudima iz različitih zemalja svijeta.

Kompanije koje su  dobile navedenu nagradu izabrane su na osnovu rezultata ESQR anketa, mišljenja kupaca, istraživanja i marketinških studija. Glasači su kupci, korisnici, stari dobitnici nagrade, dobavljači, parteneri kompanija i simpatizeri. Proces izbora takođe uključuje istraživanje javnih izvora informisanja, publikacija i pozitivne kritike, reklame, humanitarne projekte, privredne komore i projekte univerziteta, sajmove i izložbe

Europsko društvo za  kvalitet istraživanja (ESQR) je organizacija, sa glavnim uredom u  Lausanne (Švicarska) koja je posvećena unapređenju tehnika i istraživanja kvaliteta. ESQR pravi pozitivne pomake u kulturi kvaliteta kroz konvencije i dodjelu nagrada u glavnim Europskim gradovima. Priznaje izvrsnost, inovacije  i vizionarsko razmišljanje, širi znaje, djeli ocjenu usklađenosti

Back To Top