skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Internacionalni  univerzitet Travnik u Travniku  je obrazovno-naučna ustanova koja  u  okviru  svoje matične djelatnosti visokog obrazovanja, samostalno obavlja osnovne akademske studije prvog, drugog i trećeg ciklusa. Vizija Internacionalnog univerziteta Travnik u Travniku je postizanje visokog stepena intelektualnog razvoja i doprinosa ekonomiji i društvu Bosne i Hercegovine, te primjenom evropskih standarda iz oblasti visokog obrazovanja postane vodeća referentna i respektabilna visokoškolska ustanova u regionu i na međunarodnom nivou.

Da bi ostvario svoju viziju, misiju i ciljeve veoma je važno da Internacionalni  univerzitet Travnik u Travniku ima dobru komunikaciju sa svojim ciljanim skupinama kao i njihovo pravovremeno i tačno informisanje. Na bazi ovih potreba Internacionalni  univerzitet Travnik je izgradilo svoju strategiju odnosa s javnošću, koju prezentiramo u narednim poglavljima.

Vizija Internacionalniog univerziteta Travnik u Travniku pruža jasan strateški fokus za budućnost i artikuliše način na koji želimo da ispunimo našu viziju građanskog univerziteta svjetske klase fokusirani na istraživanje koje se bavi glavnim društvenim izazovima.

Ova PR strategija postavlja kako ćemo odražavati našu viziju kroz niz kreativnih komunikacijskih metoda koje su usmjerene na brojne ključne publike.

Cijeli tekst Strategije odnosa s javnošću Internacionalnog univerziteta Travnik u Travniku možete preuzeti u dokumentu Strategija odnosa s javnošću.

Back To Top