skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Internacionalnom univerzitetu Travnik uručena „Nagrada dijamantsko oko za kvalitet i izvrsnost“ – „The Diamond Eye Award For Quality & Excellence“

Internacionalnom Univerzitetu Travnik Uručena „Nagrada Dijamantsko Oko Za Kvalitet I Izvrsnost“ – „The Diamond Eye Award For Quality & Excellence“

U ime Internacionalnog univerziteta Travnik, Rektor, Akademik prof. dr Ibrahim Jusufranić je primio  prestižnu nagradu „Dijamantsko oko za kvalitet i izvrsnost “, 31.03.2014. godine u Berlinu u Njemačkoj.
Izborni komitet je navedenu nagradu odlučio dati Internacionalnom univezitetu Travnik koja uključuje  certifikat, trofej i vip članstvo. Ova prestižna nagrada podržava  poslovni identitet i promoviše kompaniju u budućnosti. Ova međunarodna nagrada je nastala u Europi da bi nagradila kompanije iz čitavog svijeta koje su se dokazale u polju kvaliteta i izvrsnosti.

Ovoj ceremoniji su prisustvovali biznismeni iz više od 40 zemalja kao i konzularni predstavnici i diplomati  zemlja kako bi bi podržali ove nezaboravne trenutke.
Internacionalni univerzitet Travnik je poznat po svojim dostignućima u nauci i visokom obrazovanju, kvalitetu svog rada i visokom nivou znanja njegovih studenata. Nagrade su nastale kao rezultat rada u visokom obrazovanju što predstavlja značajan doprinos u obrazovanju budućih generacija na području cijele BiH i šire.

Back To Top