skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Internacionalni univerzitet Travnik primio je međunarodnu poslovnu nagradu za poslovnu izvrsnost „THE BIZZ 2014“

Internacionalni Univerzitet Travnik Primio Je Međunarodnu Poslovnu Nagradu Za Poslovnu Izvrsnost „THE BIZZ 2014“

Internacionalni univerzitet Travnik je svoju zemlju ponovo učinio ponosnom, jer je izabran od strane Svjetske konfederacije poslovanja (WORLDCOB-a) da primi najvažniju poslovnu nagradu u svijetu: „THE BIZZ 2014“. Ova nagrada je uručena 26 aprila na gala ceremoniji u Veneciji, Italiji.

Internacionalni univerzitet Travnik je postao elitni član WORLDCOB-a. Nagrada „THE BIZZ 2014“ smatra se najvažnijom poslovnom nagradom u svijetu, i dodjeljuje se najistaknutijim kompanijama i poslovnim ljudima u svakoj zemlji. Ova nagrada je kreirana da se prepozna „poslovna izvrsnost“ i predviđena je za mala, srednja i velika preduzeća, jer sve kompanije traže garanciju kvaliteta za konstantni razvoj u njihovoj vlastitoj skali.

Rektor, Akademik, prof. dr Ibrahim Jusufranić je primio nagradu za „ Svjetski lider-poslovni čovjek“ – „World Leader Businessperson “ – za uspješnog lidera koji radi na inovativni, obrazovan i sistematičan način.
Internacionalni univerzitet Travnik je primio priznanje za inspirativnu kompaniju.
WORLDCOB je vodeća poslovna organizacija smještena u Hjustonu, Teksas, posvećena da ubrza razvoj i rast preko 3000 kompanija iz 100 zemalja. Prepoznaje i potiče rast svjetskih naistaknutijih kompanija i poslovnih ljudi, kao i promociju korporativne društvene odgovornosti.
WORLDCOB je podržan od strane Izbornog komiteta koji je autonomno tijelo te ga čine grupa profesionalaca specijalizovanih u različitim područjima poslovnog svijeta, koji donose odluke o aspektima kao što su poslovno liderstvo, sistem upravljanja, kvalitet dobara i/ili usluga, poslovna kreativnost i inovativnost, korporativna društvena odgovornost, postignuća i priznanja. Ova nagrada će pomoći Internacionalnom univerzitetu Travnik da nastavi rasti kao kompanija i daje sjaj svojoj korporativnoj slici. Svake godine, WORLDCOB organizuje „THE BIZZ“ poslovne nagrade ceremonije, koja spaja vodeće kompanije iz različitih zemalja da proslave ovo priznaje i ostvaruju mnoge koristi za dobitnike, koji su postali „ELITNI ČLANOVI“, učestvujući u aktivnostima koji će im pomoći u njihovim novim marketing aktivnostima.

Back To Top