skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

IUT na 38. Saobraćijadi osvojio 5 nagrada!

IUT Na 38. Saobraćijadi Osvojio 5 Nagrada!

Rektor IUT, Prof.dr. Jusufranić je 18.05.2012. primio učesnike 38. Saobraćijade koja je održana u Crnoj Gori , u mjestu Čanj . Ispred Saobraćajnog Fakulteta Travnik na saobraćijadi je učestvovalo 23 studenta te ostavrilo zapažene rezulatate. Asistentica Ružica Popović je bila koordinator i voditelj puta te zajedno sa studentima omogućila zavidne rezultate. Na saobraćijadi je učestvovalo 6 fakulteta iz regiona sa preko 450 studenata.

Studenti su se takmičili u više kategorija odnosno u sportkim aktivnostima i u znanju. Studenti Saobraćajnog fakultetat Travnik osvojili su slijedeće nagrade:

  • II Mjesto u takmićernju znanja u predmetu bezbjednost u saobraćaju
  • IV mjesto u takmićenju znanja u predmetu intermodalni transport, javni gradski prevoz, regulisanje saobraćajnih tokova
  • III mjesto u fudbalu
  • III mjesto u muškoj odbojci

Treba napomenuti da su studenti bili izvrsnog raspoloženja, da je bilo velikog druženja sa satudentimaiz drugih fakulteta.

Tom prilikom rektor IUT je izjavio:

Veoma sam ponosan na naše studente te se radujem svim njihovim ostavrenjima kako u sportskim igrama tako i u takmičenju u znanju. Nadam se da će se jedna od narednih Saobraćijada održati u Bosni kako bismo i mi imali priliku biti domaćini ovoj značajnoj manifestaciji.

Back To Top