skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Internacionalni univerzitet Travnik dodijelio stipendiju TOP Fotomodelu Bosne i Hercegovine

Internacionalni Univerzitet Travnik Dodijelio Stipendiju TOP Fotomodelu Bosne I Hercegovine

U organizaciji agencije Fashion M, 17.10.2021. godine u dvorani hotela Mepas u Mostaru održano je spektakularno državno finale Izbora za Fotomodel Bosne i Hercegovine.

Internacionalni univerzitet Travnik u Travniku je i ovoga puta pokazao društvenu odgovornost i kao generalni partner izbora osigurao stipendiju kao glavnu nagradu pobjednici takmičenja u iznosu od  12 000 KM. Titulu TOP Fotomodel Bosne i Hercegovine ponijela je Elma Prguda iz Mostara i tako dobila stipendiju Internacionalnog univerzita Travnik.

Internacionalni univerzitet Travnik u Travniku ima jasan strateški fokus za budućnost i artikuliše način na koji želi da ispuni viziju evropskog univerziteta svjetske klase. Cilj Internacionalnog univerziteta Travnik je da putem obrazovanja daje doprinos lokalnoj, regionalnoj i globalnoj zajednici. U protekla četiri mjeseca Internacionalni univerzitet Travnik je dodijelio dvije stipendije, Emi Meškić, Fotomodelu Federacije Bosne i Hercegovine i Ejli Prgudi Fotomodelu Bosne i Hercegovine.

 

Back To Top