skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Internacionalni univerzitet Travnik učestvuje na prvom sajmu ITReboot

Internacionalni Univerzitet Travnik Učestvuje Na Prvom Sajmu ITReboot

Travnik će od 22. do 24. oktobra biti mjesto okupljanja kompanija, vrhunskih predavača, ali i mjesto susreta i razmjene ideja ljudi iz informatičkog sektora na prvom sajmu ITReboot. Sajam ITReboot organiziraju Općina Travnik u partnerstvu sa BeeZone biznis inkubatorom Centra za edukaciju mladih (CEM), a generalni sponzor sajma je BH Telecom.

 

ITReboot ima sajamski dio (EXPO), konferencijski dio, reboot – challenge, startup generator, networking i edukacijski dio. U konferencijskom dijelu sajma na BH Telecom Stage-u govorit će Senad Šantić, poduzetnik, osnivač i CEO kompanije ZenDev, Haris Lučkin, direktor Direkcije za razvoj u BH Telecom-u, Saša Mrdović, profesor na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Sarajevu, te Dino Bičo, direktor inžinjeringa u kompaniji Infobip.

Sajam će se održati od 22. do 24. oktobra na pet lokacija, a centralni dio sajma ITReboot održat će se u Centru za kulturu. Pored toga programi će se održavati na tri Univerziteta, Internacionalnom univerzitetu Travnik, Univerzitetu u Travniku i Sveučilištu “Vitez”, te u Središtu za cjeloživotno učenje (SCU).

Back To Top