skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Poziv studentima za učešće na Saobraćijadi 2018

Poziv Studentima Za Učešće Na Saobraćijadi 2018

Studenti Saobraćajnog fakulteta Internacionalnog univerziteta Travnik i ove godine učestvovati će na Saobraćijadi koja će biti održana u Nessebaru, Bugarska.

Susret studenata saobraćajne struke iz regiona po 44. put biti će upriličen od 10. do 14. maja u spomenutom Nessebaru, ljetovalištu koje još nazivaju i Bugarska Budva, zbog svoje ponude dnevnog i noćnog provoda. Hotel ili bolje rečeno kompleks Vigo gleda na Crno more i od plaže ga odvaja prelijepi Južni park čiji zidići i klupice će imati glavnu ulogu u pričama koje će se prepričavati dugo nakon ovogodišnje Saobraćijade.

Saobraćijada praktično počinje 9. maja u poslijepodnevnim satima kada je planirano okupljanje i polazak, jer noćna vožnja i dešavanja u autobusima ne smiju da se zapostave i predstavljaju jako bitan segment cjelokupnog putovanja. Učešće su, pored studenata Internacionalnog univerziteta Travnik, potvrdili fakulteti iz Bitole, Beograda, Budve, Doboja, Novog Sada, Sarajeva i Zagreba.

Cijena izvosni 100 € – obuhvata paket aranžman, i to 4 puna pansiona u Hotelu Vigo****, prijevoz autobusom, narukvicu za 4 dnevne i 4 noćne žurke i naravno oficijalnu majicu Saobraćijade 2018 (+10 KM za PZO).

Prilikom prijave neophodno je doneti kopiju pasoša i avans u iznosu od minimalno 25 €. Preostali dio cjelokupnog iznosa možete doplatiti bilo kada zaključno sa 30. aprilom (ponedjeljak). Troškove prijevoza snosi Internacionalni univerzitet Travnik.

Drevni Nessebar je najstariji grad u Evropi. Vjeruje se da je nastao prije više od 3000 godina, dok prvi pisani podaci datiraju iz 6. stoljeća prije nove ere kada je grad postao Grčka kolonija. Neke od znamenitosti sa liste svjetske kulturne baštine zaštićeni od strane UNESCO-a su Bazilika Stara Mitropolija kao i Tvrđava iz srednjeg stoljeća.

Zainteresovani studenti se mogu prijaviti kod asistentice Almedine Hatarić putem e-maila [email protected] ili kontakt telefona 030/509-501 ili lično u kancelariji.

Back To Top