skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Prezentacija Erasmus + mobilnosti u okviru Erasmus dana na Internacionalnom univerzitetu Travnik

Prezentacija Erasmus + Mobilnosti U Okviru Erasmus Dana Na Internacionalnom Univerzitetu Travnik

Na Internacionalnom univerzitetu Travnik u petak s početkom u 12:00 sati biti će održana prezentacija na temu Erasmus + mobilnosti s ciljem da se nastavno i administrativno osoblje i studenti informišu i upoznaju o dosadašnjim i budućim aktivnostima Ureda za međunarodnju saradnju Internacionalnog univerziteta Travnik u okviru različitih europskih programa, a posebno Erasmus mobilnost.

Pozivaju se svi studenti i osoblje Internacionalnog univerziteta Travnik da prisustvuje prezentaciji na kojoj će dosadašnji učesnici Erasmus + mobilnosti prezentovati svoja iskustva tokom sudjelovanja u mobilnosti i posjete različitim Evropskim gradovima i univerzitetima.

Prezentacija Erasmus mobilnosti se organizuje u sklopu „ErasmusDays“ koji se održavaju u periodu od 14 do 16 oktobra u cijelom svijetu. Ove godine, 5. izdanje „ErasmusDays“ bit će usredotočeno na ciljeve novog programa Erasmus + 2021-2027 s naglaskom na teme inkluzija, zaštite okoliša, digitalne transformacije i sudjelovanja u demokratskom životu. #ErasmusDays 2021 također će biti prilika za raspravu o ovim mogućnostima europske hibridne mobilnosti.

Back To Top