skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Predstavnici Internacionalnog univerziteta Travnik učestvovali na međunarodnoj naučnoj i stručnoj konferenciji o korporativnoj sigurnosti u u Skoplju

Predstavnici Internacionalnog Univerziteta Travnik Učestvovali Na Međunarodnoj Naučnoj I Stručnoj Konferenciji O Korporativnoj Sigurnosti U U Skoplju

U organizaciji Asocijacije za korporativnu bezbjednost Republike Makedonije u Skoplju je održana IV Konferencija pod nazivom „Integrisana korporativna sigurnost – digitalna transformacija kao izazov za akademsku zajednicu i moderne korporacije“. Konferenciji je prisustvovao veliki broj menadžera bezbjednosti i predstavnika Univerziteta iz Makedonije, Srbije i BiH. Predstavnici Internacionalnog univerziteta Travnik su tokom konferencije predočili svoje ideje, razmišljanja i prijedloge o poboljšanju korporativne sigurnosti, zaštite podataka i ljudskih prava.

Međunarodnu konferenciju otvorio je prof. dr Atanas Kozarev, predsjednik Udruženja za korporativnu bezbjednost, vladavinu prava i ljudska prava – Skoplje, a pozdravnu riječ imao je i Kiril Lazarov, vlasnik NIKOB-a, predsjednik Makedonsko-bugarske privredne komore.

U uvodnom dijelu četvrte međunarodne naučne i stručne konferencije, u ime Srbije i SAMKB prisutne je pozdravio prof. dr Dragan Trivan, predsjednik SAMKB. Konferenciji je prisustvovala i Nj.E. gospođa Dušanka Divjak-Tomić, ambasadorka Srbije u R. Makedoniji.

Na Konferenciji se govorilo o digitalnoj transformaciji poslovanja korporacija, mogućnostima i odgovorima na sajber terorizam, ali i sistemima za osiguranje ljudi i imovine u kompanijama, kao važnoj komponenti u cilju efikasnog poslovanja.

Još jednoj u nizu, Konferenciji Asocijacije za korporativnu bezbjednost R. Makedonije u Skoplju, prisustvovao je veliki broj menadžera bezbjednosti i predstavnika Univerziteta iz Makedonije, Srbije, BiH i Bugarske čime je dokazano da su i ove godine odabrane najaktuelnije teme koje se tiču modernih korporacija i njihovog poslovanja, ali koje su zanimljive i akademskim krugovima. Internacionalni univerzitet Travnik neprestano razvija međunarodno akademske-obrazovne kontakte s ciljem nadogradnje saradnje unutar svih oblika visokoobrazovne pojavnosti i ideje i zaključci s međunarodnog savjetovanja u Makedoniji će dobrinijeti  unapređuje naučno- nastavnog procesa.

Detaljnije informacije o IV Konferenciji „Integrisana korporativna sigurnost – digitalna transformacija kao izazov za akademsku zajednicu i moderne korporacije“ možete pronaći na linku ispod teksta.

https://www.securitysee.com/2018/05/iv-medjunarodna-naucna-i-strucna-konferencija-integrisana-korporativna-sigurnost-digitalna-transformacija-kao-izazov-za-akademsku-zajednicu-i-moderne-korporacije/

Back To Top