skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Svečana promocija doktoranata, magistranata i diplomanata Internacionalnog univerziteta Travnik

Svečana Promocija Doktoranata, Magistranata I Diplomanata Internacionalnog Univerziteta Travnik

Poštovani doktoranti, magistranti i diplomanti,

Čast nam je i zadovoljstvo obavijestiti Vas da će svečana promocija doktoranata, magistranata i diplomanata Internacionalnog univerziteta Travnik u Travniku za akademsku 2017/2018. godinu biti održana u subotu, 29. septembra 2018. godine u prostorijama amfiteatra Internacionalnog univerziteta Travnik. Budući da je u pitanju veliki broj diplomanata, magistranata i doktoranata, ove godine promocija i dodjela diploma će biti organizovana u dva termina.

U prvom terminu u 11:00 sati diplome će biti uručene doktorantima (svih fakulteta), magistrantima (svih fakulteta) i diplomantima samo FAKULTETA POLITEHNIČKIH NAUKA TRAVNIK.

U drugom terminu u 14:00 sati diplome će biti uručene diplomantima ostalih fakulteta ( Pravni fakultet Travnik, Ekološki fakultet Travnik, Fakultet za medije i komunikacije Travnik, Ekonomski fakultet Travnik i Saobraćajni fakultet Travnik).

PROTOKOL SVEČANE PROMOCIJE DOKTORANATA, MAGISTRANATA I DIPLOMANATA:

SUBOTA, 29. septembar 2018. godine – Internacionalni univerzitet Travnik u Travniku

I TERMIN:

– 09:00 – 10:30 dolazak doktoranata (svih fakulteta), magistranata (svih fakulteta) i diplomanata samo Fakulteta politehničkih nauka Travnik  ( upoznavanje s protokolom i preuzimanje toga ),

– 11:00 – svečana promocija doktoranata, magistranata i diplomanata.

II TERMIN:

– 13:00 – 13:30 – dolazak diplomanata  ( Pravnog fakulteta Travnik, Ekološkog fakulteta Travnik, Fakultet za medije i komunikacije Travnik, Ekonomskog fakultet Travnik i Saobraćajnog fakultet Travnik) – upoznavanje s protokolom i preuzimanje toga,

– 14:00 – svečana promocija diplomanata.

Sve dodatne informacije i obavještenja možete dobiti na svojim studentskim službama prije održavanja manifestacije. Molimo Vas da pratite protokol programa jer poštivanje pravila je preduvjet da se na dostojanstven i organiziran način realizira promocija.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na saradnji, te Vas molimo da svojim prisustvom uveličate ovu svečanost.

 

 

Back To Top