skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Svečana promocija doktoranata, magistranata i diplomanata Internacionalnog univerziteta Travnik

Poštovani doktoranti, magistranti i diplomanti,

Čast nam je i zadovoljstvo obavijestiti Vas da će svečana promocija doktoranata, magistranata i diplomanata Internacionalnog univerziteta Travnik u Travniku za akademsku 2018/2019. godinu biti održana u subotu, 05. oktobra 2019. godine u prostorijama amfiteatra Internacionalnog univerziteta Travnik. Budući da je u pitanju veliki broj diplomanata, magistranata i doktoranata, i ove godine promocija i dodjela diploma će biti organizovana u dva termina.

U prvom terminu u 11:00 sati diplome će biti uručene doktorantima (svih fakulteta), magistrantima (svih fakulteta) i diplomantima samo FAKULTETA POLITEHNIČKIH NAUKA TRAVNIK.

U drugom terminu u 14:00 sati diplome će biti uručene diplomantima ostalih fakulteta ( Pravni fakultet Travnik, Ekološki fakultet Travnik, Fakultet za medije i komunikacije Travnik, Ekonomski fakultet Travnik, Saobraćajni fakultet Travnik i Fakultet informacionih tehnologija Travnik).

PROTOKOL SVEČANE PROMOCIJE DOKTORANATA, MAGISTRANATA I DIPLOMANATA:

SUBOTA, 05. oktobar 2019. godine – Internacionalni univerzitet Travnik u Travniku

I TERMIN:

– 09:00 – 10:30 dolazak doktoranata (svih fakulteta), magistranata (svih fakulteta) i diplomanata samo Fakulteta politehničkih nauka Travnik ( upoznavanje s protokolom i preuzimanje toga ),

– 11:00 – svečana promocija doktoranata, magistranata i diplomanata.

II TERMIN:
– 13:00 – 13:30 – dolazak diplomanata ( Pravnog fakulteta Travnik, Ekološkog fakulteta Travnik, Fakultet za medije i komunikacije Travnik, Ekonomskog fakultet Travnik, Saobraćajnog fakultet Travnik i Fakulteta informacionih tehnologija Travnik ) – upoznavanje s protokolom i preuzimanje toga,

– 14:00 – svečana promocija diplomanata.

Sve dodatne informacije i obavještenja možete dobiti na svojim studentskim službama prije održavanja manifestacije. Molimo Vas da pratite protokol programa jer poštivanje pravila je preduvjet da se na dostojanstven i organiziran način realizira promocija.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na saradnji, te Vas molimo da svojim prisustvom uveličate ovu svečanost.

Back To Top