skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Sporazum o uspostavljanju poslovno-tehničke saradnje

Ovim sporazumom uspostavlja se saradnja između Internacionalnog univerziteta Travnik i Općine Travnik kao lokalne zajednice na čijem području univerzitet ima sjedište a radi privredne ,kulturne i turističke saradnje.Potpisivanjem ovog sporazuma stvaraju se preduslovi za rješavanje određenih problema na prostoru lokalne zajednice vezane za djelokrug rada univerziteta te se i na taj način doprinosi poboljšanju usluga,standarda i kvaliteta života u lokalnim zajednicama.

Sporazum o uspostavljanju poslovno-tehničke saradnje

Univerzitet će u saradnji sa ovlaštenim predstavnicima Općine organizovati različite stručne i naučne skupove u cilju razvoja i poboljšanja kvaliteta visokog obrazovanja u SBK.

Univerzitet će stajati na raspolaganju i za izradu različitih projekata koji će doprinijeti sveopštem poboljšanju razvoja privrednih i društvenih djelatnosti SBK.

Ovaj sporazum treba da omogući čvršću vezu između Univerziteta kao visokoškolske ustanove i Općine Travnik kao lokalne zajednice i proširenje saradnje na druge općine regiona dajući mogućnost Internacionalnom Univerzitetu Travnik da dobije svoje mjesto i ulogu u svakodnevnom životu i ostvarivanju strateških ciljeva Općine i ciljeva samog Univerziteta.

Back To Top