skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Poziv studentima za učešće na Saobraćijadi 2019

Poziv Studentima Za Učešće Na Saobraćijadi 2019

Studenti Internacionalnog univerziteta Travnik i ove godine učestvovati će na Saobraćijadi koja će biti održana u Bugarskoj. Jubilarna 45. Saobraćijada – susret studenata saobraćajne struke iz regiona biti će održana od 8. do 12. maja u Zlatnim Pjascima, najpoznatijem ljetovalištu na sjeveru bugarske crnomorske obale, nedaleko od Varne, sa veoma lijepom pjeskovitom plažom. Legenda govori da su pirati ovde iskopali ogromno zlatno blago, ali zemlja ih je kaznila i sve pretvorila u divan zlatan pijesak.

Studenti će biti smješteni u hotelu Gladiola Star**** koji je udaljen samo 40 metara od plaže i nalazi se u središtu Zlatnih Pjasca i ima 2 bara i restoran. Saobraćijada praktično počinje 7. maja u poslijepodnevnim satima kada je planirano okupljanje, pakovanje i polazak, jer noćna vožnja i dešavanja u autobusima ne smiju da se zapostave i predstavljaju jako bitan segment cjelokupnog putovanja. Učešće su pored Internacionalnog univerziteta Travnik potvrdili fakulteti iz Beograda, Novog Sada, Zagreba, Rijeke, Budve, Berana, Doboja, Sarajeva i Bitole.

Cijena iznosi 115 € i obuhvata paket aranžman i to 4 puna pansiona u Hotelu Gladiola Star****, prevoz autobusom, narukvicu za 4 dnevne i 4 noćne žurke i naravno oficijalnu majicu Saobraćijade 2019. Prilikom prijave neophodno je donijeti kopiju pasoša i avans u iznosu od minimum 25 €.  I na ovogodišnjoj Saobraćijadi planirano je održavanje takmičenja u znanju i sportskim disciplinama.

Svoje mjesto možete rezervisati prijavom u kancelariji kod asistentice Almedine Hatarić ili asistentice Arnele Karović, od ponedjeljka do subote u period od 08.00 do 16.00 sati.

Sve informacije možete dobiti putem broja telefona:

030/509-501 – Almedina Hatarić.

Back To Top