skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Posjeta osoblja IUT-a “Angel Kanchev” Univerzitetu u Ruseu (Bugarska)

Posjeta Osoblja IUT-a “Angel Kanchev” Univerzitetu U Ruseu (Bugarska)

Administrativno osoblje Internacionalnog univerziteta Travnik, Zlatko Mecan, Amir Mešinović, Tarik Zahirović i Arnad Biković posjetili su “Angel Kanchev” Univerzitet of Ruse (Bugarska) u okviru Erasmus programa mobilnosti.

U periodu od 21.03.2022. do 25.03.2022. godine osoblje Internacionalnog univerziteta Travnik imalo je priliku da razgovara sa administrativnim osobljem i profesorima Angel Kanchev” Univerzitet of Ruseu o dosadašnjoj saradnji ova dva univerziteta kao i o budućim projektima i aktivnostima koji će unaprijediti postojeću saradnju.

Tokom posjete predstavnici IUT-a održali su sastanak s profesorima Saobraćajnog fakulteta Univerziteta “Angel Kanchev”, katedra za transport, a domaćini su bili prof. Velizara Panceva i Asen Asenov. Tokom sastanka razgovarano je o budućim projektim u okviru Erasmus programa, a dogovorena je i posjeta profesora iz Bugarske Internacionalnom univerzitetu Travnik.

Na kraju posjete održan je sastanak s Lyudmilom Mihaylovom i Emilom Papazovom, profesorima na Ekonomskom fakultetu Univerziteta “Angel Kanchev” koji su ranije boravili u posjeti Internacionalnom univerzitetu Travnik.

Back To Top