skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

POSTANI ČLAN MREŽE STRUČNJAKA U SKLOPU INŽINJERSKE KOMORE FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE

POSTANI ČLAN MREŽE STRUČNJAKA U SKLOPU INŽINJERSKE KOMORE FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE

Želite biti pokretači promjena, želite upoznati ljude koji dijele iste vrijednosti kao i Vi, ambiciozna ste i želite unaprijediti status inžinjera u našem društvu?

Pozivamo sve inžinjere građevine, arhitekture, saobraćaja, elektrotehnike, IT, šumarstva, metalurgije, hemije, geologije, rudarstva, geodezije, poljoprivrede i prehrambene tehnologije te inžinjere ostalih struka, da pristupe članstvu IKFBiH.

Inžinjerska komora FBiH je osnovana 23.1.2020. godine sa ciljem unapređenja rada i statusa inžinjerske struke, obezbjeđenja kontinuiranog usavršavanja članova, sudjelovanja u kreiranju zakonodavne regulative u saradnji sa izvršnim i zakonodavnim organima vlasti, kao i vršenja drugih aktivnosti od interesa za inžinjersku struku.

Registar članova će biti najveća baza stručnjaka i eksperata koji će se angažovati za potrebe izrade strategija razvoja, zakona i podzakonskih propisa, kao i drugih propisa koji zahtijevaju učešće inžinjerske struke. Također, članovi Inžinjerske komore FBiH će biti predlagani za različite projekte koje vode kompanije, različite organizacije, ministarstva i institucije.

PRISTUPNICU za članstvo u Inžinjerskoj komori FBiH i Registaru članova možete pronaći klikom OVDJE

Uputu za uplatu članarine Inžinjerskoj komori FBiH možete preuzeti klikom OVDJE

Popunjavanjem Upitnika, u skladu sa vašom inžinjerskom strukom, biti ćete razvrstani u odgovarajuću Matičnu sekciju.

Više informacija putem linka: MATIČNE SEKCIJE – Inžinjerska Komora FBiH (ikfbih.ba).

 

 

 

 

Back To Top