skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Internacionalni univerzitet Travnik dobitnik jednog od najprestižnijih svjetskih priznanja za kvalitet i izvrsnost

Internacionalni Univerzitet Travnik Dobitnik Jednog Od Najprestižnijih Svjetskih Priznanja Za Kvalitet I Izvrsnost

Nadgradnja prihvaćenih akreditacijskih pretpostavki kontinuiteta usavršavanja strateške, metodološke uobličenosti kako akademskog tako i  rada menadžmenta, ali i cjelokupnog osoblja Internacionalnog univerziteta Travnik iz Travnika dovela je do prestižne nominacije početkom  2016.g., ali i dodjele reprezentativne nagrade od straneOtherways, vodeće svjetske asocijacije za prepoznatljivost kvaliteta na međunarodnom  nivou sa sjedištem u Francuskoj, krajem jula 2016.g. u Italiji.

Internacionalni univerzitet Travnik je dobitnik jednog od najznačajnijih priznanja kvaliteta i izvrsnosti u svijetu nauke i biznisa – „Dijamantno oko za kvalitet i izvrsnost“ u 2015.g., a nagradu je predsjednik (CEO) Otherways-a, gosp.Charbel S. Talbet uručio rektoru IUT-a, Akademiku, Prof. dr. Ibrahimu Jusufraniću tokom prigodne ceremonije koja je održana u The Rome Cavalieri Hotel – A Waldorf Astoria Collection u Rimu,  u ponedjeljak, 25.7.2016.g.

Sam proces glasanja Komiteta za dodjelu priznanja, zasnovan na zadovoljenju ISO 9001-14001-22000 TQM i TQCS (Ukupni kvalitet menadžmenta i Ukupni kvalitet zadovoljenja standarda korisnika usluga), za prestižno priznanje nije samo obuhvatio neposredne akademske i poslovne članove odabrane Komisije iz Evrope, već je Otherways prikupio informacije konsultirajući medije (štampu, radio, televiziju), konsultatnske kompanije, reklamne agencije, ambasade, trgovinske komore, kao i koordinirajući odgovarajuća istraživanja, uključujući on-line makro anketu na osnovu čega je i dodijeljena navedena nagrada.

Nagrada „Dijamantno oko za kvalitet i izvrsnost“, uz predočeni trofej i odgovarajući certifikat,  je dodijeljena za inovativnost, predanost unapređenju kvaliteta i izvrsnosti implementiranu u procesu prepoznatljivosti unutar komunikacijskih činjenja sveobuhvatne prezentacije aktivnosti Internacionalnog univerziteta Travnik, kako na domaćem, tako i na širem, evropskom, ali i svjetskom tržištu akademske pojavnosti.

p.s. U dodatku vam dostavljamo i prigodne fotografije.

PR služba

Internacionalni Univerzitet Travnik

Travnik

Bosna i Hercegovina

http://www.iu-travnik.com/

Back To Top