skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Erasmus dani na Internacionalnom univerzitetu Travnik

Erasmus Dani Na Internacionalnom Univerzitetu Travnik

Na Internacionalnom univerzitetu Travnik u subotu, 14.10.2023. godine s početkom u 12:00 sati u okiru Erasmus dana 2023 biti će održana prezentacija Erasmus+ projekta i rezultati, stečena znanja i iskustva studenata i osoblja Internacionalnog univerziteta Travnik tokom Erasmus + mobilnosti.

Uz zanimljive prezentacije biti će održana i izložba slika studenata i osoblja Internacionalnog univerziteta Travnik koje je učestvovalo u mobilnosti s ciljem da se nastavno i administrativno osoblje i studenati informišu i upoznaju o dosadašnjim i budućim aktivnostima Ureda za međunarodnju saradnju Internacionalnog univerziteta Travnik u okviru Erasmus + programa. Pozivaju se svi studenti i osoblje Internacionalnog univerziteta Travnik da prisustvuje prezentaciji na kojoj će učesnici Erasmus + mobilnosti prezentovati svoja iskustva tokom sudjelovanja u mobilnosti.
Prezentacija Erasmus mobilnosti se organizuje u sklopu „ErasmusDays“ koji se održavaju u periodu od 09 do 14 oktobra u cijelom svijetu.
Ove godine, 7. izdanje manifestacije „ErasmusDays“ bit će u znaku Europske godine vještina kojom se u cijelom svijetu istovremeno obilježava uspjeh Erasmus+ programa

Back To Top