skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Predstavnici Internacionalnog univerziteta Travnik posjetili Kazimieras Simonavičius univerzitet u Litvaniji

Predstavnici Internacionalnog Univerziteta Travnik Posjetili Kazimieras Simonavičius Univerzitet U Litvaniji

U okviru Erasmus+ programa mobilnosti, Alisa Salkić, saradnica na Pravnom fakultetu Internacionalnog univerziteta Travnik  i Lejla Skopljak, saradnik za informisanje Internacionalnog univerziteta Travnik boravile su u Vilniusu, Litvanija.

U srijedu, 29.3.2017.g. Alisa Salkić je održala predavanja studentima Kazimieras Simonavičius univerziteta na teme „Ustav“ i „Ljudska prava“ dok je Lejla Skopljak posjetila Službu za komuniciranje i marketing u okviru stručnog osposobljavanja. Saradnja između ova dva univerziteta će i dalje biti usmjerena ne samo na programe mobilnosti studenata i akademskog i ne-akademskog osoblja, već i na konkretnu povezanost fakulteta naših univerziteta sa ciljem zajedničkog rada na unaprjeđenju kurikuluma i realizacije zajedničkih nastavno-naučnih programa i naučno istraživačkih projekata.

Internacionalni univerzitet Travnik podržava mobilnost studenta, akademskog i ne-akademskog osoblja IUT-a sa ciljem implementacije  slogana „Za život prepun mogućnosti“ razumijevajući ozbiljnost neposredne prepoznatljivosti kvaliteta naših profesora, saradnika i osoblja, ali i studenata ne samo na prostorima Bosne i Hercegovine, već i Evrope i cijeloga svijeta.

Back To Top