skip to Main Content

STUDENT SERVICES +387 (30) 509 682 E-MAIL: [email protected]

Promocija knjiga “World As Global Sin” i “Medijska pismenost vs. političke manipulacije” profesora, Doc.dr. sci. Sabahudina Hadžialića

Promocija Knjiga “World As Global Sin” I “Medijska Pismenost Vs. Političke Manipulacije” Profesora, Doc.dr. Sci. Sabahudina Hadžialića
Obavještavaju se studenti svih godina bachelor studija, kao i master i doktorskih studija, kao i profesori i saradnici Internacionalnog univerziteta Travnik da će predstavljanje dvije knjige profesora Fakulteta za medije i komunikacije IUT-a, Doc.dr. sci. Sabahudina Hadžialića biti održano u subotu, 31.03.2018.g. sa početkom u 14:00 sati u sali 11 na II spratu IUT-a:
1. “World As Global Sin” – knjiga naučnih eseja na engleskom jeziku objavjena januara 2018.g. u SAD-e u izdanju Eurasia Review, časopisa i think tanka iz Sjedinjenih Američkih Država. Očekuje se uključenje uživo preko Skype-a recenzenata iz SAD-e (Peter Tase, MBA), Jordana (Nizar Sartawi, MBA) i Indije (Doc.dr. Swaleha Sindhi).
2. “Medijska pismenost vs. političke manipulacije”, knjiga – udžbenik na našem jeziku objavljena marta 2018.g. u izdanju Internacionalnog univerziteta Travnik. Prisustvuju, uz autora, i recenzenti, dekan FMiK-a IUT-a, Prof.dr. Nenad Novaković i Prof.dr. Dragomir Vuković.
Doc.dr. sci i Dr. Honoris Causa Sabahudin Hadžialić je bio student postdiplomskih i doktorskih studija IUT-a. Objavio je 24 knjige u svojoj karijeri naučnog radnika i književnika. Predavač je na svim ciklusima studija pri Fakultetu za medije i komunikacije IUT-a, a profesor je i na postdiplomskom studiju Fakulteta komunikacijskih nauka UNINETTUNO univerziteta iz Rima, Italija i na postdiplomskom studiju Kaunas fakulteta, Vilnius univerziteta iz Kaunasa, Litvanija. Info: http://sabihadzi.weebly.com.”
Back To Top